fbpx

Tag: економско-енергетска

Ковачевски: Со успешна политика во најголемата светска економско-енергетска криза, обезбедивме непречено снабдување со струја, инвестициите во секторот продолжуваат

Владата на Северна Македонија водеше успешна политика од почетокот на економската и енергетска криза, пред сѐ во делот на обезбедувањето ...