Tag: енергетската криза

Министерство за труд и социјална политика. Фото: Ангел Ангеловски

На 12 јануари исплата на финансиска поддршка за ранливи категории на граѓани за справување со енергетската криза

Паричните средства за корисници на финансиска поддршка за справување со енергетската криза ќе бидат исплатени на 12 јануари 2023 година, соопшти денеска Министерството за ...