Tag: ЕП ракот

„Меркур Шпил Арена“, стадион адаптиран за одржување натпревари во рамките на Европското првенство во Германија.

Македонската репрезентација го отвара ЕП пред 50 илјади гледачи што ќе биде рекордна посетеност на еден ракометен натпревар

Македонската ракометна репрезентација попладнево одржува тренинг на „Меркур Шпил Арена“, стадионот кој е адаптиран за одржување натпревари во рамките на ...