Tag: Ерван Фуере

Ерван Фуере (фото: Б. Јордановска/ЦИВИЛ)

(ЕКСКЛУЗИВНО) Ерван Фуере за „Фронтлајн“: Oд витално значење за македонските партии e да изградат силен консензус за многу потребните реформи

„Иако убедливата победа што популистичките екстремно десничарски политички партии ја предвидуваа за неодамнешните избори за Европскиот парламент не се оствари, ...