fbpx

Tag: ЕСМ Снабдување со топлина

ЕСМ Снабдување со топлина: Расте бројот на потрошувачи кои се приклучуваат, до 31 август бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи

Расте бројот на потрошувачи кои се приклучуваат поради предностите што ги нуди централниот систем за греење, информираа денеска од ЕСМ ...