fbpx

Tag: Фељтон

ФЕЉТОН Запоставен во животот, повторно откриен по смртта: Како српскиот Ван Гог станал првиот херој на Лексиконот

Кога ИТ експертот Влатко Милошевски започнал да го создава „Лексиконот на странски сликари во Македонија 1850-1950“ во виртуелна форма како интернет-сајт, а подоцна ...