Tag: ФЕС

дискусијата на тема „Домувањето и младите во Северна Македонија“, организирано од Организацијата за домување и станари (ОДС) и Фондацијата „Фридрих Еберт“ (ФЕС)./Фото: Влада.мк

Битиќи: За првпат на младите како Влада им понудивме јасна слика и визија за иднината на држава преку Националната развојна стратегија

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Фатмир Битиќи денеска се обрати на отпочнувањето на дискусијата на тема „Домувањето и младите во ...