Tag: финансиски друштва

Грковска: Неопходна е поголема одговорност на финансиските друштва и поголема контрола врз издавањето на „брзите кредити“

  Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, одржа координативен состанок со надлежните институции ...