Tag: ГЕФ

ШУКОВА од Канада: С. Македонија препозната како лидер за спроведување на Програмите на ГЕФ за биолошка разновидност и заштита од деградација на земјиштето во регионот

Во рамките на мисијата за зацврстување на соработката со ГЕФ и зајакнување на меѓународната поддршка, министерката Шукова оствари билатерален состанок ...