fbpx

Tag: Голоб

Ковачевски пречекан од премиерот на Словенија Голоб и вицепремиерката Фајон на отворањето на Бледскиот стратешки форум

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски на отворањето на Бледскиот стратешки форум, во Блед беше пречекан од ...