Tag: граѓански организации

Дерала: Дел граѓански организации од земјава кои се платени од ЕУ и од други фондови во западните демократски земји всушност шират класична руска пропаганда

Цивил само од почетокот на оваа година има регистрирано и архивирано повеќе од 3.000 различни облици на злоупотреба на јавната ...

Тренчевска: Преку соработка со повеќе граѓански организации овозможуваме еднакви можности за различни целни групи

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска се сретна претставничките на Здружението „Иницијатива за жени на Шуто Оризари“. На ...