Tag: Град Скопје

Град Скопје како воспитна институција – По три месеци расправии, Славевски се надева дека Арсовска ја научила лекцијата, а што добиваат граѓаните?

По три месеци драми и расправии меѓу градоначалничката на град Скопје Данела Арсовска и советниците од ВМРО-ДПМНЕ сепак доцна синоќа ...

Page 7 of 9 1 6 7 8 9