fbpx

Tag: гробот на Гоце Делчев

Домашните опскуранти од групата „TNT“ не успеаја во својата аудиција, а Бугарите манифестираат недемократско однесување

Пишува: НЕНАД ЈОВАНОВИЌ Значи можело, помалку или повеќе, упристоено да се чествува роденденот/смртта/годишнината на Гоце Делчев во Скопје. Не се ...