fbpx

Tag: Гвидо Кросето

Петровска и Кросето ќе потпишат договор за вклучување на Италијанските воздухопловни сили во НАТО за патролирање над македонското небо

 Министерката за одбрана Славјанка Петровска и италијанскиот министер за одбрана Гвидо Кросето денеска во Центарот за обука на пилоти во ...