Tag: хичаб

Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Иранските активисти ја обвинија моралната полиција на Иран за напад врз тинејџерка која заврши во кома со тешки повреди на главата

Активистите во средата ја обвинија иранската полиција за морал дека нападнала тинејџерка затоа што не носела шамија во метро станица ...