fbpx

Tag: ИМА

Публикација на ИМА: „Уставните измени во медиумите: дезинформации, медиумски манипулации, говор на омраза (анализи)“

Со промотивен настан и панел-дискусија, Институтот за медиуми и аналитика ИМА во Скопје ја објави публикацијата „Уставните измени во медиумите: ...