fbpx

Tag: инфлуенсер

Фото: Си-Ен-Ен

Стример на Твич обвинет за поттикнување бунт и незаконско собирање на голема толпа луѓе откако објавил дека ќе дарува на отворено на Јунион Сквер во Њујорк

Инфлуенсерот на социјалните мрежи Каи Сенат е обвинет за потткнување бунт и незаконско собирање на толпа луѓе, откако илјадници млади ...