Tag: интеграции

Ковачевски: Пораката од САД и од членките на НАТО и ЕУ е јасна, сите политички партии треба да ја сфатат и да го поддржат европскиот пат на државата, нашите млади заслужуваат европска иднина

„Пораката од нашиот стратешки партнер САД е многу јасна и од заменик-помошникот државен секретар на САД, Ескобар, меѓутоа исто така ...

Џелал Хоџиќ СДА Македонија

СДА Македонија: Опозицијата да ги прифати апелите на домашната демократска јавност и меѓународните стратешки партнери за продолжување на евроатлантскиот пат на земјата

Странка на демократска акција на Македонија (СДА) ги повика сите политички чинители, посебно опозициските пратеници, да покажат одговорност и да ...

Page 2 of 4 1 2 3 4