Tag: интеграции

Состанок со историјата

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Како и секогаш, „визионерот“ Мицкоски предвиде дека Северна Македонија нема да добие датум за почеток на преговорите ...

Page 4 of 4 1 3 4