fbpx

Tag: Измени на закон за матична евиденција

Ана Василевска

МПЦ се плаши од Вирџинија Вулф?

Пишува:  АНА ВАСИЛЕВСКА  МПЦ ќе го брани својот народ, децата и жените, најави денеска поглаварот на Македонската православна црква-Охридска архиепископија ...