fbpx

Tag: Книга

Дискретен пресек на три децении независна кинематографија: Промоција на книга од Ана Василевска во Јавна соба

Книгата „Дискретниот шарм на македонскиот филм“ од Ана Василевска, која претставува своевиден пресек на состојбите во домашната кинематографија во периодот ...

Page 1 of 2 1 2