fbpx

Tag: Левица

Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Спутник опозиција

Пишува: ДРАГАН МИШЕВ Спутник е руски збор за сателит, и кога се толкува во астрономски контекст, и воопшто, спутник е ...

Page 1 of 8 1 2 8