fbpx

Tag: Лосон

Ковачевски-Лосон: Силна поддршка од Обединетото Кралство за државните стратешки интеграциски цели на Северна Македонија

Силна поддршка од Обединетото Кралство за натамошен развој на нашата земја, согласно државните стратешки интеграциски цели, беше изразена на денешната ...