fbpx

Tag: Македонски Брод

Мултикултурализмот во Македонски Брод: Да не се дозволи да се изгуби идентитетот на едни народи за сметка на други, затоа што разноликоста е богатство, а не материјал за политика

ЦИВИЛ и оваа година спроведува проекти и активности за промовирање на мултикултурализмот и европските вредности во нашето општество. Еден од ...