fbpx

Tag: медиумируска пропаганда

Заменик амбасадорот на Германија, Ото Граф. Фото: Принтскрин

(ВИДЕО) Заменик амбасадорот на Германија, Ото Граф, за руската пропаганда, медиумите и македонските ЕУ перспективи

Заменик-амбасадорот и раководител на одделот за економија на Германската амбасада, Ото Граф, одговори на неколку прашања поврзани со дезинформациите и ...