fbpx

Tag: Милатовиќ

Ковачевски – Милатовиќ: С. Македонија и Црна Гора се пример за добрососедска соработка и придонесуваат во европската стабилност 

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, се сретна со новоизбраниот претседател на Република Црна Гора, Јаков Милатовиќ. ...