Tag: Џон Болтон

Болтон: Странските лидери сметаат дека Трамп е смешна будала, нема рационална личност која верува дека војната може да се запре за 24 часа

Џон Болтон, поранешен советник за национална безбедност во Белата куќа предводена од Доналд Трамп, за својот поранешен шеф синоќа изјави ...