fbpx

Tag: Отворен Балкан

Заев од Форумот во Атина: Отворен Балкан го трансформира регионот во зона на заедништво, ги охрабрувам Косово, БиХ и Црна Гора на соработка

„Инспирирани од овој пристапот на Договорот од Преспа, во 2019 година, претседателот на Србија, премиерот на Албанија и јас, тогаш ...

Забрчанец за Отворен Балкан: Имаме вртоглав раст на туризмот, олеснет увоз и извоз и соработки во областа на културата со Србија и Албанија

„Имавме одлични заеднички иницијативи, и сè уште течат соработките на тема туризам, таканаречените кружни тури од кои што, особено македонскиот ...

Page 1 of 11 1 2 11