Tag: Панче

Фото: О. Бошњаковски / ФРОНТЛАЈН

Барањето за екстрадација на Љупчо Палевски испратено до турските власти, определен 30-дневен притвор на возачот кој го пренел до Турција

Министерството за правда вчера го испрати барањето за екстрадиција на Љупчо Палевски кое преку Министерството за надворешни работи ќе биде ...

Полицијата ги уапси виновниците за убиствата на Вања и Панче, дел од нив признаа вина, но Ивона Талевска и Латас ја клеветат полицијата по српски медиуми

Иако Министерството за внатрешни работи брзо го разреши случајот со грабнувањата и убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и пензионерот Панче ...