Tag: парадокс

Емилија Целакоска

Празна бучава како цензура

Пишува: ЕМИЛИЈА ЦЕЛАКОСКА Во 1974 г. професорот по менаџмент Џери Харви од Универзитетот „Џорџ Вашингтон“, во статија опишал парадоксална случка ...