Tag: Перебинис

Петровска – Перебинис: Северна Македонија продолжува со силната поддршка за Украина во одбрана на нејзината сувереност

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска во Министерството се сретна со заменикот-министер за надворешни работи на Украина, Евген Перебинис кој ...