Tag: премиери

Премиерите од Западен Балкан потпишаа Договор за признавање на професионалните квалификации на медицинските сестри, ветеринарните хирурзи, акушерките и фармацевтите

Премиерот Димитар Ковачевски објави на својот фејсбук-профил дека денеска во Тирана заедно со неговите колеги од Западен Балкан потпишале Договор ...