Tag: реконструкција

Бочварски: Силна поддршка од Министерството за транспорт и врски до општините преку реконструкција на локални улици и патишта

Денеска во Министерството за транспорт и врски се потпишаа договорите за реконструкција на дванаесет локални улици во шест општини. Договорите ...

Page 1 of 3 1 2 3