fbpx

Tag: Самоопределување!

Претставници на „Самоопределување“ тврдат дека не бараат власт во Северна Македонија, туку само даваат политичката поддршка на „Европскиот сојуз за промени“

Иако беше најавено дека четвртиот коалициски партнер на опозицискиот блок на Албанците „Европскиот сојуз за промени“, ќе биде движењето „Самоопределување“, ...

Партиите на Никола Груевски и Албин Курти во тивка коалиција против Али Ахмети и прозападната ориентација на Албанците!

Проширувањето на Движењето „Самоопределување“ надвор од границите на Косово, поточно во изборната трка на Северна Македонија, покрај исполнувањето на личните ...