Tag: Санду

Османи на средба со Санду: Руската агресија врз Украина создаде големи безбедносни, политички, економски и социјални тешкотии за Молдавиј

Северна Македонија е посветена на изнаоѓање заеднички прифатливи решенија кои ќе бидат во корист пред сè на луѓето во сите ...