fbpx

Tag: СЕММ

Одлука на СЕММ: Фронтлајн.мк го прекрши Кодексот на новинарите со текстот „Генералите, аѓутанти на Иванов, ги игнорираат Шекеринска и македонското зачленување во НАТО“

Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), на седницата одржана на 8 април 2020 година, ...