Tag: Сенегал

Сенегалските власти го прекинаа пристапот до мобилниот интернет во екот на немирите во земјата

Сенегалската влада вчера привремено го суспендираше мобилниот интернет во земјата по неколкудневните смртоносни судири меѓу полицијата и поддржувачите на опозицискиот ...