Tag: Слободен Печат

Спасовски: Откако сум министер направивме многу рефоми со кои се градат институциите според европски стандарди и се штитат човековите права

„Од кога сум министер се направени многу реформи на стратешко ниво. Дел од нив се: Реформа на безбедносната разунавачка заедница, ...

Спасовски: МВР анализира информации за нови аспекти кои произлегуваат од истрагата за убиствата на Вања и Панче

Министерството за внатрешни работи разгледува, анализира и обезбедува докази и информации за нови аспекти кои произлегуваат од истрагата за убиствата ...

Јовановски: Предлогот на Мицкоски за намалување на данокот на добивка ќе значи дека компаниите остатокот место кај нас ќе го плаќаат во други држави

„Македонија како суверена држава има право да си креира даночна политика, но договорот на ОЕЦД предвидува дококлу државата оданочи со ...

Костадиновска-Стојчевска: Додека Владата им помага на општините, градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ одат на егзотични патувања

„Последните две години градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ се жалат од централната власт, а забораваат дека Владата не престана да инвестира во ...

Page 1 of 2 1 2