Tag: Сметки

Проектот „МојДДВ“ го оправда своето постоење, на сметките на граѓаните се слеале 120 милиони евра, најавено зголемување прагот на поврат на ДДВ над 2.100 денари

Проектот „МојДДВ“ како еден од најуспешните, го оправда своето постоење. За нешто повеќе четири години од спроведувањето на оваа мерка, ...