Tag: Совет за безбедност

Украина ја потенцира важноста на Советот за безбедност за документирање докази за „реинкарнацијата на Рибентроп“

Украина ја препознава важноста на платформата на Советот за безбедност за документирање на сведочењето за модерната реинкарнација на Рибентроп и ...

Ковачевски на Советот за безбедност: Европската агенда е наша стратешка цел, нема да дозволиме ништо да ја загрози

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, присуствуваше на седница на Советот за безбедност, свикана од страна на ...