Tag: трибина

Николовски од трибината Повеќе за сите во Кочани: Нови 20 милиони евра поддршка за земјоделците до крајот на годината

Како министерство и Влада уште еднаш во дело, преку конкретни мерки, докажавме дека сме вистински партнер на земјоделците, обезбедувајќи поддршка ...

Page 1 of 2 1 2