Tag: трибина

Димитар Ковачевски, Скопје, 17 декември 2022 (фото извор: СДСМ)

Ковачевски: Пироманските политики на Левица и нивните заложници ВМРО-ДПМНЕ се реална закана за земјата и за европскиот пат

Владејачката партија СДСМ денеска ја одржа големата национална трибина во салата „Борис Трајковски“ во Скопје, со што го заокружи караванот ...

Page 2 of 2 1 2