fbpx

Tag: украински војници

„Украинска правда“: Македонија е втора балканска држава која успешно обучува украински војници, тоа го потврдува и Петровска

Северна Македонија е втората балканска држава, после Романија, која успешно ја заврши тренинг програмата за првата група на украински војници, ...