Tag: УПОЗ

Штрајкот во обвинителството продолжува – работната група ќе има рок од 10 дена за постигнување на договор

Штрајкот во обвинителствата ќе продолжи понатаму, соопшти денеска претседателот на Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженијата на ...