fbpx

Tag: Ѓуретановиќ Никола

Фото: Национална пливачка Федерација

Ѓуретановиќ и Блажевска Еминова најуспешни на Националното првенство во пливање во Апсолутна и Младинска конкуренција

Никола Ѓуретановиќ и Миа Блажевска Еминова се најуспешни на Националното првенство во пливање во Апсолутна и Младинска конкуренција. На Летното ...