Tag: Вулин

AP/J. Scott Applewhite

Стејт департментот за изборот на Вулин и Поповиќ: Разочарани сме што две санкционирани лица беа предложени за функции во Владата на Србија

„Ние сме разочарани што гледаме две санкционирани лица номинирани за позиции во новата влада“, вели портпаролот на Стејт департментот во ...