fbpx
Saturday, 3 December 2022

Tag: Заев

Шах-мат во еден потег

пишува: ЈАНЕ ЃОРЃИОСКИ Позицијата во шахот во која кралот на еден од противниците е „заробен“, а притоа нема слободно поле ...