fbpx

Tag: здравствено осигурување

Филипче: Јас и СДСМ обезбедивме месечен надомест од една просечна плата и платено здравствено осигурување за приватните специјализанти

За разлика од политикантството на Силјановска и ВМРО-ДПМНЕ, јас како министер и СДСМ обезбедивме уште во 2018 приватните специјализанти да ...