fbpx
Tuesday, 18 January 2022

(Анкета) Владанка Димковска: Што очекуваат граѓаните од Новата 2021-ва година?

Збогум 2020та. https://www.youtube.com/watch?v=b1IGrlJM6_I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ahC29LcULJ2tMydKbwEWFeUn20VHQsqBcHsrlLeywgZ29mP9p0RjEy1I Турбулентно патување беше, спој на анксиозности и возбудливи моменти. Ни покажа што е важно, а што е...

Прочитај повеќе
Page 1 of 6 1 2 6