Friday, 10 April 2020

ЛАЖНИ ВЕСТИ

Дерала: Лажните вести можат да чинат животи, индустријата на дезинформации и говор на омраза многу добро и богато се негува во Белата палата

–Пред сè мора да се знае дека дезинформациите и лажните вести во најголем дел се смислено генерирани од одредени политички,...

Read more

Жерновски до Мицкоски: Да се прикажуваш како херој со објавување лажни вести и да шириш дефетизам, е во најмала рака жалосно

Во ситуација, кога се соочуваме со смртоносна пандемија која не познава полова, верска, национална или политичка разлика, секојдневно да го...

Read more
Page 1 of 18 1 2 18